Zaterdag 3 april start de paasvakantie. Tijdens de paasvakantie zijn er geen trainingen voor onze jeugdspelers.

Vrijdagavond 2 april gaan dus de laatste trainingen door.

We zien iedereen graag terug vanaf maandag 19 april.

De trainingen lopen nadien door tot einde mei.

Omdat er de komende weken (voorlopig) geen vooruitzicht is op een versoepeling van de coronamaatregelen, zijn we met de sportieve cel op zoek gegaan naar een oplossing voor de verdwenen tweede training bij de onderbouw tot en met U12 (met uitzondering voor oefenjeugd 1).

Door de huidige coronamaatregelen is het onmogelijk om alle ploegen 2 keer per week op een weekdag te laten trainen.

De enige oplossing is een tweede training voor de onderbouw op ZATERDAG.

De club, de sportieve cel en de trainers zijn bereid zich voor deze noodoplossing te engageren totdat er een versoepeling komt waardoor alle ploegen opnieuw 2 keer per week op een weekdag kunnen trainen.

We beseffen ten volle dat een training op zaterdag niet evident is maar we willen onze spelers de kans bieden hun favoriete hobby opnieuw 2 keer per week te beoefenen. Na 2 weken zal deze noodoplossing door de sportieve cel geëvalueerd worden: indien de aanwezigheid op de zaterdagtraining onvoldoende is, zal dit initiatief stopgezet worden.

We hopen dan ook op een massale aanwezigheid tijdens de trainingen.

Voor oefenjeugd 1, oefenjeugd 3, alle bovenbouwploegen vanaf U14, onze dames, heren en trimmers verandert er niets aan het trainingsschema van de voorbije weken.

Het nieuwe trainingsschema vanaf maandag 22 februari kan hieronder teruggevonden worden.

Download hier in pdf.

Belangrijk:

1) Je aanwezigheid vooraf aanduiden via twizzit is verplicht

2) Publiek is enkel toegestaan bij spelers tot 13 jaar. In dat geval is slechts 1 persoon van hetzelfde gezin welkom. Broertjes of zusjes blijven thuis. De club moedigt voor alle leeftijden sterk het 'kiss and ride' principe aan.

3) Parkeer je correct tijdens het wachten op je kind. Hou het voetpad rond de stuypenberg ten alle tijde vrij en blokkeer geen opritten (ook niet tijdelijk). 

Voor onze kampen werken we als club samen met Sportways. Sportways is een Nederlandse organisatie die al meer dan 30 jaar hockeykampen organiseert in verschillende landen. Deze kampen staan open voor alle hockeyspelers met ervaring. 

Ben jij klaar voor 2021?!

Pak je agenda er maar bij, het is tijd om plannen te maken voor het nieuwe jaar! Wij hebben nu al zin in 2021, met heel veel training, wedstrijden, clinics, fun en hockey, hockey, hockey.

Om in de vakanties óók te blijven hockeyen, zijn er de SportWays Hockeystages bij ons op de club. Tijdens deze stages ga je fanatiek aan de slag met jouw basistechnieken, terwijl je ook jouw hockeyskills gaat verbeteren. De dag sluit je af met een fanatiek toernooi, waar je jouw nieuw geleerde technieken direct toe kan passen. Van verdediger tot aanvaller, iedereen gaat als betere hockeyer naar huis!

Wil jij er als allereerste bij zijn? Ga dan als de wiedeweerga naar de website, want je kunt je nu al aanmelden voor de hockeystages van SportWays!

Hockeystage met Pasen  |  12 t.e.m. 16 april 2021
• Kids, 5 t.e.m. 7 jaar  |  YoungStars, 7 t.e.m. 9 jaar  |  Juniors, 10 t.e.m. 14 jaar

Hockeystage in de zomer  |  5 t.e.m. 9 juli 2021
• Kids, 5 t.e.m. 7 jaar  |  YoungStars, 7 t.e.m. 9 jaar  |  Juniors, 10 t.e.m. 14 jaar

Hockeystage in de zomer (prep kamp)  |  23 t.e.m. 27 augustus 2021
• Kids, 5 t.e.m. 7 jaar  |  YoungStars, 7 t.e.m. 9 jaar  |  Juniors, 10 t.e.m. 14 jaar

Aanmelden en betaling verloopt via sportways!

Schrijf je hier in!

Vanaf 07/10/2019 is onze club verhuisd naar een nieuw veld!

Alle info kan je hier terugvinden.

We hechten veel belang aan sportiviteit en fairplay, dit zowel op als naast het veld. Respect voor tegenstander en scheidsrechter zit in het DNA van de hockey sport! Denk hier aan bij het aanmoedigen van de spelertjes.

We hebben op onze website nog eens de belangrijkste spelregels bij de jeugd weergegeven in handige pictogrammen. Check deze zeker eens.

 

 

© 2021, website powered by Twizzit.com

Shirtsponsors
Nieuw veld mogelijk dankzij
Hoofdsponsor
Fin De Saison 2019
Routebeschrijving

Bezoekende ploeg, toeschouwer of nieuw lid? Klik hier voor een wegbeschrijving en wat toelichting over onze infrastructuur.                       

De contactgegevens van onze ploegmanagers kan je terugvinden onder 'Sportief - Onze competitieploegen'. 

Dender Hockey
Wedstrijd Kalender