Beste leden, 

Alle spelers die in februari 2022 de eerste keer in competitie aantreden dienen een cluboutfit aan te schaffen. Deze outfit blijft nadien eigendom van de speler. Bestaande spelers van wie de uitrusting te klein is, kunnen via deze weg ook een nieuwe outfit bestellen.

Aangezien het lopende seizoen het laatste seizoen in de huidige outfit is, hebben we besloten voor de laatste competitieronde de kostprijs voor de spelers zo beperkt mogelijk te houden. Bij de start van het seizoen 2022/2023 moet immers door iedereen een nieuwe outfit gekocht worden. We spelen met de outfits (en sponsors) telkens drie seizoenen.

De shirts verkopen we aan onze aankoopprijs. Dit betreft een standaard witte (home) en groene (away) polyester sport T-shirt. Vooraan komt het clublogo en achteraan de naam en het nummer. 

Qua kousen, broekjes en rokjes hebben we nog een stock liggen van de huidige clubkledij die we helaas niet meer kunnen bijbestellen. Als jouw maat niet meer beschikbaar is, zorgen we voor een sterk gelijkende vervanging. 

Er dienen drie zaken besteld te worden:

- clubkousen: op basis van de schoenmaat. Bij twijfel: bestel een maat groter. Deze kousen kunnen nadien altijd nog bijbesteld worden. Als de maat niet past, kunnen de kousen achteraf geruild worden. 

- broekje/rokje: de maten tailleren normaal. Broekje/rokje kan ook achteraf geruild worden, als de maat niet zou passen.

- T-shirt: elke set bestaat uit een thuis -en uittruitje. De maten tailleren normaal. Je kiest zelf de naam die er op komt. T.e.m. U12 wordt vaak de voornaam genomen (al dan niet met eerste letter achternaam als er meerdere spelers met dezelfde naam in een ploeg zitten). Vanaf U14 kiezen de spelers vaak de achternaam. De club kiest de nummers van de nieuwe spelers. Enkel bestaande spelers vullen hun nummer in het formulier in. Het T-shirt kan achteraf NIET geruild worden. Hou er rekening mee dat in de winter vaak nog een trui onder het T-shirt gedragen wordt.

Bestel je voor meerdere spelers? Vul dan per kind een nieuw formulier in.

Tegen de start van de volgende competitieronde wordt de outfit uitgedeeld. 

Bij vragen, stuur aub een mail met je vraag en gsm-nummer naar denderhockey@gmail.com vooraleer te bestellen. Wij antwoorden je snel terug.

De bestelling dient uiterlijk 15/01/2022 geplaatst te worden!