Ondertussen zullen de meeste spelers en ouders al gezien hebben dat er in ons clubhuis niet met cash betaald kan worden. We hebben immers geopteerd om onze bar volledig cashless te maken. Concreet wil dit zeggen dat je op drie manieren zal kunnen betalen:

  • Payconiq app op de gsm
  • Bancontact kaart
  • Clubkaart

Met de clubkaarten willen we een oplossing bieden voor onze jongste spelers die je nog niet met een gsm of bankkaart op pad stuurt. Maar uiteraard is de clubkaart voor al onze leden een zeer gemakkelijke oplossing.

Een woordje uitleg over deze clubkaarten.

Elk lid zal een gratis clubkaart aangeboden krijgen van de club. Deze is voor alle duidelijkheid niet verplicht maar het gebruik er van wordt door ons wel aangemoedigd!

De clubkaart kan vanaf maandag 20/09/2021 afgehaald worden aan de toog waarbij we vragen om naast je naam op de spelerslijst het kaartnummer te schrijven van de kaart die je meehebt.

Betalen aan de kassa met de clubkaart gebeurt zonder code. Je dient de kaart op de kaartlezer aan de kassa te leggen waarna het bedrag van je rekening geboekt wordt. De kassa toont meteen het resterende saldo op je rekening. Je kan ook altijd de qr code vooraan op de kaart scannen, dan krijg je meteen het saldo op de clubkaart te zien op je gsm.

Je clubkaart opladen kan aan de kassa via bancontact of van thuis uit via een app.

Registreer je clubkaart!

Je clubkaart registreren is een belangrijke stap. Op die manier kan je van op afstand altijd je kaart blokkeren bij verlies. Ook zien wij als club na de registratie je kaart nadien in onze systemen en kunnen we ook een kaart blokkeren en opnieuw activeren indien nodig.

Een stappenplan om te registreren kan je hier terugvinden: 

https://static.twizzit.com/public/v2/media/529/614b6821bda9d.pdf

Covid tegemoetkoming voor alle spelers die vorig jaar in een U14 ploeg of ouder zaten

De beloofde 30 € compensatie kan enkel op de clubkaart gezet worden indien de clubkaart tijdig geregistreerd wordt door de speler!

Op 10/10/2021 plaatsen we het saldo op alle op dat moment geregistreerde kaarten. Haal je kaart dus tijdig af en registreer ze direct!