Wil je starten met hockey bij onze club als speler zonder hockey ervaring, kan je deelnemen aan de vrijblijvende initiatietrainingen voor nieuwe spelers. Deze organiseren we twee keer per jaar in mei en september. Aanmelden vooraf verplicht. Meer info onder 'Proeftraining' op de site. 

Wil je aansluiten na deze vrijblijvende proeftrainingen dien je zelf initiatief te nemen. Vul het formulier onderaan deze pagina correct in en betaal het lidgeld op onze rekening. Na ontvangst van het lidgeld schrijven wij je in en ontvang je een mail met de inloggegevens voor het ledenplatform op onze website. Het is belangrijk om je profiel hier onmiddellijk aan te maken. Voeg gerust een foto toe van de speler.

Je koopt nu snel je eigen standaarduitrusting: bit, scheenbeschermers en stick. Meer info hierover kan je vinden op onze site onder 'Veelgestelde vragen'. 

Zodra de speler klaar is voor competitie kan er wedstrijdkledij gekocht worden. Dit kan via de clubshop bij hockeydirect. Alle info hierover kan je op de site terugvinden onder kledij. Er zit geen kledijpakket inbegrepen in het lidgeld, deze dient bijkomend aangeschaft te worden. De outfit blijft ten alle tijde eigendom van de speler. 

Spelers met ervaring sturen een mail naar sportief@denderhockey.be, dan wordt samen bekeken of er direct kan aangesloten worden bij een ploeg.

Bestaande leden moeten dit formulier niet meer opnieuw invullen! Enkel nog het lidgeld betalen op onze rekening.

Het lidgeld voor seizoen 2023/2024 bedraagt:

Geboortejaar 2018 (één training per week) : 175 €

Geboortejaar 2017 tem 2012 : 280 €

Geboortejaar 2011 tem 2005 : 305 €

Damesploeg en herenploeg (onafhankelijk van geboortejaar) : 330 €

Gents : 305 €

Trimhockey: 225 €

Korting vanaf tweede gezinslid: 15 € (korting enkel van toepassing voor 2de, 3de, ... gezinslid)

Het lidgeld dient gestort te worden op bankrekening nr. BE45 0689 3597 8689 met vermelding van “lidgeld + naam en voornaam van de speler + geboortedatum”.

Attesten van de mutualiteit zullen we eind september 2023 naar alle leden automatisch via twizzit versturen.

Shirtsponsors
Nieuw veld mogelijk dankzij
Hoofdsponsor
Dender Hockey
Trimtoernooi
Clubshop

Routebeschrijving

Bezoekende ploeg, toeschouwer of nieuw lid? Klik hier voor een wegbeschrijving en wat toelichting over onze infrastructuur.                       

De contactgegevens van onze ploegmanagers kan je terugvinden onder 'Sportief - Onze competitieploegen'. 

Veldsponsors
Wedstrijd Kalender

© 2022, website powered by Twizzit.com