We werken voor onze clubkledij samen met Hockeydirect en Osaka.

Alle bestellingen en betalingen verlopen rechtstreeks via Hockeydirect, zij sturen alles naar je thuisadres en zijn verantwoordelijk voor eventuele retours.

De algemene link naar onze clubshop is: https://www.hockeydirect.be/verenigingen/dender-hc

Er kunnen twee zaken besteld worden:

1) competitiekledij. Deze is verplicht te bestellen door ieder lid dat competitie zal spelen. 

Een pakket bestaat uit: home shirt, away shirt, broekje of rokje, home socks, away socks. Vijf items in totaal dus.

Meer info over hoe de bestelling te plaatsen, kan je hieronder terugvinden. Lees deze zeker aandachtig door vooraleer te bestellen.

2) trainingskledij. Deze is volledig vrijblijvend te bestellen en omvat oa traingings tshirts, sweaters, hoodies, regenjassen, ... De prijzen van de trainingskledij zijn de officiële Osaka retail prijzen min 10% korting voor onze clubleden. De bedrukking van het clublogo en evt de achterkant bij de hoodie en trainingsjas zit inbegrepen in de prijs.

Momenteel wacht HockeyDirect nog op aanlevering van Osaka voor verschillende artikels. Van zodra geleverd komen deze beschikbaar in de webshop.

Concrete tips over je bestelling

Bestel je zowel trainingskledij als competitiekledij, plaats dan best twee aparte orders! 

Check op training bij een medespeler voor de juiste maat. Bestel liever wat groter dan net gepast zodat de truitjes zeker minimaal twee seizoenen meegaan. Voor de competitiepolo's zijn geen retours mogelijk omdat deze bedrukt worden met naam en nummer. De maten van de trainingskledij volgen deze van de competitiekledij. Gratis retours voor de trainingskledij zijn steeds mogelijk via hockeydirect.

Je naam en nummer op de competitiepolo worden tijdelijk gratis bedrukt als aanbieding van hockeydirect voor de eerste bestelling. Vanaf 1 november 2022 zal hier een kostprijs voor gerekend worden. Toevoegen naam en nummer: klik op personaliseren (onder de kledingmaat). 

De naam op het truitje is vrij te kiezen door de speler. We geven mee dat in de onderbouw vaak de voornaam gekozen wordt en in de bovenbouw vaak de achternaam.

Voor het nummer is het belangrijk dat de speler het door de club toegewezen nummer gebruikt. De lijsten staan in een apart bestand hieronder. Het is de verantwoordelijkheid van de speler/ouder om dit te checken en correct door te geven. De scheidsrechter heeft altijd het recht om spelers met een dubbel nummer te weigeren op het veld. Nieuwe spelers checken bij de club hun nummer vooraleer te bestellen. Weet je je nummer niet? Stuur dan eerst een mailtje naar info@denderhockey.be

Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Stuur dan een mailtje naar info@denderhockey.be

Problemen met je order na levering? Stuur een mail naar teamwear@hockeydirect.nl met vermelding van je ordernummer.