Wij trainen en spelen op een omnisportveld van kunstgras van de stad Ninove. Dit werd aangelegd destijds als oefenveld, waardoor er geen bijzondere voorzieningen zoals kleedkamers, een clubhouse of uitgebreide parking aan het veld zelf zijn.

Ons veld mag bespeeld worden bij lichte vriestemperaturen (uitgezonderd bij sneeuw). Lijst clubs info veld onbespeelbaar: klik hier.

Adres veld: Pollarebaan nr 30 te Ninove (niet Pollarestraat!). Het veld zelf heeft geen nummer, de ingang is een veldwegel gelegen tussen nr 30 en nr 32.

Het veld zelf ligt op wandelafstand van de sporthal van Ninove. Adres: Parklaan 15 te Ninove (doorrijden tot einde van de doodlopende straat).

Bezoekende ploegen kunnen zich ginds parkeren, op zaterdag is er een kleedkamer voorzien om zich om te kleden. Van daar kan er ofwel te voet naar het veld gestapt worden (5 minuten stappen) via een voetweg die van op de parking recht op de Pollarebaan uitkomt (zie plan hieronder). Ofwel van daaruit carpoolen naar het veld met de wagen. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar aan het veld en deze zijn voorlopig nog niet verhard, waardoor het zeker in de winter een heel modderige bedoening is. Op straat zijn er altijd een paar plaatsen beschikbaar. Best nog eens naar het toilet gaan in de sporthal!

Gezien er een drukke steenweg gekruist moet worden is de afstand te voet voor de kleinsten enkel verantwoord onder begeleiding!

Wij hopen dat de toegangsweg en parking verhard worden binnen afzienbare tijd en dat er op termijn een sanitaire blok met bergruimte komt aan het veld.

Er zijn twee dug outs en er is een overkapping ter plaatse waar toeschouwers uit de regen kunnen toekijken. Evenwel is er ter plaatse geen clubhouse, vergeet dus zeker niet je warme kledij in de winter! In de sporthal is er wel een heel aangename cafetaria.

Bij wedstrijden parkeer je de wagen best niet op de voorziene plaatsen achter het terrein. Er is een groot risico op beschadiging van u wagen door hockeyballen. Communicatie vanuit de bond en onze verzekeraar omtrent hockeyballen buiten de grenzen van het terrein.

Hierbij een overzichtskaart:

De veldweg die naar het plein leidt, gezien vanop straat: