De trainingen starten op maandag 19/08/2024.

Vanaf maandag 25/11/2024 gaat de winterstop in en krijgen alle ploegen nog één keer training per week.

We willen graag nog één en ander benadrukken om de trainingen zo vlot mogelijk te laten verlopen en de veiligheid van de spelers te vrijwaren.

- Kom AUB op tijd! Minimaal 5 minuten voor de training start ben je aanwezig aan het terrein in uitrusting! Wachten doe je langs de kant van het terrein en niet op het terrein zelf. Respecteer de ploegen die op dat moment aan het trainen zijn. 

- Het is niet toegestaan om voor het begin van de training met een bal te spelen. Spreek uw kind hier zelf ook op aan en laat hem/haar geen eigen bal meenemen naar de training.

- Je bit en scheenbeschermers zijn verplicht op elke training. 

- Water neem je bij voorkeur mee in een herbruikbare drinkfles (met je naam op). Er is een tappunt geplaatst worden aan de dug outs waar alle spelers hun drinkbus kunnen opvullen. Ook wij willen ons steentje bijdragen en inzetten op verminderde plastic consumptie.

De training gaat normaal altijd door, uitgezonderd bij vriesweer + regen/sneeuw. Dan mag het kunstgrasveld niet betreden worden.

Afgelasting zal, behoudens uitzonderlijke omstandigheden, een paar uur voor aanvang gecommuniceerd worden op onze site en Facebook. Bij twijfel: kom hier dus eerst je licht eens opsteken voor je vertrekt.

Shirtsponsors
Nieuw veld mogelijk dankzij
Hoofdsponsor
Dender Hockey
Trimtoernooi
Clubshop

Routebeschrijving

Bezoekende ploeg, toeschouwer of nieuw lid? Klik hier voor een wegbeschrijving en wat toelichting over onze infrastructuur.                       

De contactgegevens van onze ploegmanagers kan je terugvinden onder 'Sportief - Onze competitieploegen'. 

Veldsponsors
Wedstrijd Kalender

© 2022, website powered by Twizzit.com