Dender Hockey Ninove

In september organiseren we vier vrijblijvende initiatietrainingen op donderdag tussen 18u en 19u. Deze trainingen zijn specifiek gericht op kinderen zonder ervaring en staan open voor alle leeftijden vanaf het geboortejaar 2014. Kom dan proberen of hockey iets voor jou is!

Deze trainingen gaan door op het kunstgrasveld van Pollare (zie routebeschrijving op onze site). Momenteel is de aanleg van ons eigen veld druk gaande. Indien we toch vroeger verhuizen naar ons eigen terrein in de Outerse Lebeke zullen wij alle deelnemers contacteren. Maar zonder bericht gaan de initiaties dus gewoon door in Pollare.

Eind september 2019 sluiten we de aanmeldingen voor nieuwe leden af. In mei 2020 organiseren we dan opnieuw een nieuwe reeks initiatietrainingen.

Overtuigd? Dan kan je je nadien inschrijven bij de club. De nieuwe spelers worden dan ingedeeld in onze oefenjeugd. Dit zijn drie groepen waar we de nieuwe spelers op leeftijd groeperen. Deze trainen twee keer per week, uitgezonderd spelers van het geboortejaar 2014 die één keer per week trainen tot en met de winterstop. De trainingsuren en de indeling per leeftijd van de oefenjeugd kan je terugvinden op onze site onder Sportief - Trainingsuren.

Aanmelden voor je eerste initiatietraining is verplicht via het formulier op onze site onder 'Starten met hockey - Proeftraining'. 

Sportieve kledij en een flesje water volstaan. Wij voorzien een stick ter plaatse.

Nadat je je eerste training hebt meegedaan, kan je zonder opnieuw aan te melden langskomen op de volgende trainingen.

Heb je toch nog vragen? Stuur dan zeker een mail naar sportief@denderhockey.be met vermelding van de geboortedatum van de speler! 

De initiaties zijn je goed bevallen en je wil blijven hockey spelen? Dan dien je zelf initiatief te nemen en je in te schrijven via het formulier op onze website onder 'club - lid worden'. Alle info over het lidgeld is daar ook te lezen.

Je zal na de inschrijving een mail ontvangen met de betalingsgegevens. Na ontvangst van de betaling schrijven wij je in bij onze club en bij de Vlaamse Hockey Liga. 

Nieuwe spelers starten na de initiaties in de 'oefenjeugd'. In deze groepen wordt de kinderen de kans gegeven om op eigen tempo de hockeytechnieken aan te leren. Deze krijgen twee trainingen per week. In de winterstop trainen alle spelers één keer per week. Afhankelijk van het aantal spelers per leeftijd zullen de spelers na de winterstop in een ploeg ingedeeld worden om deel te nemen aan competitie. Wedstrijden vinden plaats op zaterdagvoormiddag. Oudere spelers die starten (+ 12 jaar) trainen meestal eerst een volledig jaar vooraleer competitie te spelen.

Op het moment dat er competitie gespeeld wordt dient er een outfit aangeschaft te worden.

Train je mee met de oefenjeugd, dan dien je zelf je basisuitrusting te kopen: stick, scheenbeschermers en een bit. Alle info hierover onder 'veelgestelde vragen' op onze site.

Hoofdsponsor
Shirtsponsors
Onze bouwplannen
Sweatshirts
Lost & Found

Verloren voorwerpen verzamelen we op deze pagina. Graag zelf contact opnemen via mail om deze terug te bezorgen. 

Routebeschrijving

Bezoekende ploeg, toeschouwer of nieuw lid? Klik hier voor een wegbeschrijving en wat toelichting over onze infrastructuur.                       

De contactgegevens van onze ploegmanagers kan je terugvinden onder 'Sportief - Onze competitieploegen'. 

#wearedenderhockey
Wedstrijd Kalender
Onze seizoensafsluiter 2018

© 2019, website powered by Twizzit.com