Wil je starten met hockey bij onze club als speler zonder hockey ervaring, kan je deelnemen aan de vrijblijvende initiatietrainingen voor nieuwe spelers. Deze organiseren we twee keer per jaar in mei en september. Aanmelden vooraf verplicht. Meer info onder 'Proeftraining' op de site. 

Wil je aansluiten na deze vrijblijvende proeftrainingen dien je zelf initiatief te nemen. Vul het formulier onderaan deze pagina correct in en betaal het lidgeld op onze rekening. Na ontvangst van het lidgeld schrijven wij je in en ontvang je een mail met de inloggegevens voor het ledenplatform op onze website. Het is belangrijk om je profiel hier onmiddellijk aan te maken. Voeg gerust een foto toe van de speler.

Je koopt nu snel je eigen standaarduitrusting: bit, scheenbeschermers en stick. Meer info hierover kan je vinden op onze site onder 'Veelgestelde vragen'. 

Zodra de speler klaar is voor competitie kan er wedstrijdkledij gekocht worden. Dit kan via de clubshop bij hockeydirect. Alle info hierover kan je op de site terugvinden onder kledij. Er zit geen kledijpakket inbegrepen in het lidgeld, deze dient bijkomend aangeschaft te worden. De outfit blijft ten alle tijde eigendom van de speler. 

Spelers met ervaring sturen een mail naar sportief@denderhockey.be, dan wordt samen bekeken of er direct kan aangesloten worden bij een ploeg.

Bestaande leden moeten dit formulier niet meer opnieuw invullen! Enkel nog het lidgeld betalen op onze rekening.