Zaterdag 22/06 sluiten we ons seizoen af op de terreinen van VK Ninove. Vanaf 13u organiseren we een familietoernooi. Om 18u start een receptie waar we onze kampioenen zullen huldigen, aansluitend kan er aangeschoven worden aan de BBQ!

In de namiddag zal er een hockeyshop aanwezig zijn met een ruime keuze aan sticks, bags, bits, scheenbeschermers en hockey accesoires. 

Ook kan er tussen 13u en 17.30u een competitieoutfit gepast én direct besteld worden voor de spelers die starten met competitie in september. Er zullen ook voldoende pasmaten voor onze DENDER sweatshirts aanwezig zijn.

Inschrijven voor de receptie en BBQ doe je via een apart formulier op de site hier.

Voor het familietoernooi roepen wij alle ouders op om mee de sportkledij aan te trekken om samen met hun dochter/zoon mee wedstrijdjes te spelen. Wij voorzien sticks voor iedereen. We delen de ploegjes in op basis van leeftijd van de jeugdspeler. De trimmers spelen mee in een reeks met de U16 en U19. 

Schrijf je in voor het toernooi via het formulier op onze site hier. Een paar dagen vooraf sturen wij het wedstrijdschema door naar alle deelnemers. Het toernooi zal starten om 13u en eindigen omstreeks 17.30u.